Uvjeti plaćanja

Povrat robe

1. Kupac ima pravo, da u roku od 10 dana poslije preuzimanja pošiljke, nabavljenu robu vrati bez odštete. Kupac je dužan snositi troškove, koji nastaju kod vraćanja predmeta nabave. O namjeri vraćanja kupac nas mora obavijestiti pismeno ili usmenu najkasnije u roku 10 (deset) dana od primanja robe na kontaktni e-mail info@poljskidom.hr ili fax 01/7898 009

2. Vraćani paket treba biti označen natpisom: Povrat s brojem povrata RMZ, koji kupac dobije prilikom obavijesti o povratu robe.

3. Troškove vraćanja robe snosi kupac, osim ako je u naprijed pismeno dogovoreno drugačije. Pakete s otkupninom ne primamo. Za nastale dodatne, izvanredne troškove, ne odgovaramo. Proizvodi moraju biti nekorišteni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži. U prilogu mora biti kopija računa. Prodavač vraća cjelokupan iznos (vrijednost robe) najkasnije u roku 15 dana od primitka robe na skladište.

4. U trenutku kada kupac vrati robu ugovor kupovine smatra se nevažećim. Prodavač izdaje račun za povrat robe umanjen za troškove dostave. U slučaju kada nastanu dodatni troškovi krivnjom kupaca Poljski dom d.o.o. će za iznos ovih troškova umanjiti račun za povrat robe.

Važno: Vraćani proizvodi moraju biti neupotrebljeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži. Novac u vrijednosti vraćene robe, vraćamo na račun kupca.

4. Reklamacije

 U slučaju uspostavljenja grešaka na robi potrebno je ODMAH obavijestiti prodavača na broj telefona:   01/386 43 53, faxa 01/7898 009 ili e-mailom: info@poljskidom.hr , te prema dogovoru vratiti nepotpunu robu.  Robu vraćamo za posredništvom istog prijevoznika: HP EXPRESa.

Ne primamo pošiljke s otkupninom!

Reklamacije rješavamo najkasnije u roku 7 dana od dana zaprimanja pošiljke. Novi ispravni proizvod šaljemo na naš trošak.
Svi naši proizvodi posjeduju jamstvo proizvođača.

5. Sigurnost i tajnost

Korištenje naše internet trgovine vezano je uz predavanje nam svih Vaših osobnih podataka. Garantiramo da će svi Vaši podatci biti korišteni isključivo za realizaciju narudžbe. Ni u kojem slučaju neće biti korišteni u druge svrhe niti će biti  dostupni trećim osobama.